Over ons

Moevers is ontstaan uit een idee van vakdocent bewegingsonderwijs Rob Michiels. Naast zijn passie voor bewegen heeft hij ruime ervaring in les en training geven op verschillende scholen en verenigingen. Al snel viel het op dat deelnemers aan de lessen en trainingen vaak op verschillende niveaus zitten. Dit bracht een mooie uitdaging met zich mee. Hoe zorg je ervoor dat alle deelnemers zowel gemotiveerd zijn als uitdaging krijgen wat passend is bij het niveau? 

Deze vraag is het startpunt van Moevers. Producten aanbieden waardoor docenten en trainers op een laagdrempelige manier deze vraag kunnen beantwoorden. De menukaarten van de verschillende spelsporten passen hier bijvoorbeeld goed bij. Waan je in een spelletjes restaurant met verschillende keuzes aan spelregels. Kies de spelregel die het spel voor jou of je team leuker en uitdagender maakt. Zo leer en beweeg je op je eigen niveau!

Het inspiratie abonnement geeft jou als docent iedere maand nieuwe inspiratie om te differentiëren binnen je lessen bewegingsonderwijs. En geef nou toe, hoe leuk is het om iedere maand een verrassingspakketje open te mogen maken met een nieuw product en idee?