Veelgestelde vragen

Hieronder vindt u veelgestelde vragen over onze producten en abonnementen.

1. Wat zijn deze spelkaarten en hoe kunnen ze helpen bij bewegingsonderwijs?

 • Antwoord: Deze spelkaarten zijn ontworpen om autonomie binnen de gymles te bevorderen. Ze bevatten spelregels en suggesties waarmee leerlingen zelfstandig spellen kunnen aanpassen en spelen, waardoor ze actiever betrokken zijn bij het leerproces.

2. Voor welke leeftijdsgroepen zijn de spelkaarten geschikt?

 • Antwoord: Onze spelkaarten zijn ontworpen voor diverse leeftijdsgroepen en kunnen worden aangepast aan verschillende niveaus, van basisschool tot middelbare school en zelfs hoger onderwijs.

3. Hoe kan ik de spelkaarten bestellen?

 • Antwoord: Je kunt de spelkaarten bestellen via deze website www.moevers.com Selecteer het gewenste product of abonnement en volg de instructies voor het plaatsen van een bestelling.

4. Zijn er lerarenhandleidingen beschikbaar om de kaarten effectief in de les te gebruiken?

 • Antwoord: Ja, bij iedere bestelling hoort een begeleidend schrijven met uitleg en tips voor het integreren van de spelkaarten in je lessen. Deze zitten bij de bestelling tijdens levering.

5. Zijn er specifieke trainingen of workshops beschikbaar voor docenten om de kaarten optimaal te benutten?

 • Antwoord: Ja, op aanvraag bieden we trainingen een workshops om de spelkaarten zo effectief mogelijk te gebruiken en het concept van autonomie binnen bewegingsonderwijs te begrijpen. Neem contact met ons op voor meer informatie via info@moevers.com

6. Wat is de prijs van de spelkaarten en zijn er kortingen beschikbaar voor scholen of verenigingen?

 • Antwoord: De prijs van de spelkaarten varieert afhankelijk van het pakket dat je kiest. We bieden vaak kortingen voor scholen en verenigingen die in bulk bestellen. Neem contact op met onze klantenservice voor prijsinformatie en kortingsmogelijkheden info@moevers.com.

7. Zijn de spelkaarten geschikt voor zowel individuele als groepsactiviteiten?

 • Antwoord: Ja, de spelkaarten kunnen worden aangepast voor zowel individuele als groepsactiviteiten, afhankelijk van de behoeften van de les en de leerlingen.

8. Zijn de spelkaarten afgestemd op specifieke leerdoelen of curriculumvereisten?

 • Antwoord: Ja, onze spelkaarten kunnen worden afgestemd op specifieke leerdoelen en curriculumvereisten. Ze zijn flexibel en aanpasbaar aan verschillende onderwijsbehoeften.

9. Kan ik de spelkaarten aanpassen aan de beschikbare gymruimte en materialen op onze school of vereniging?

 • Antwoord: Ja, de spelkaarten zijn ontworpen om flexibel te zijn en kunnen worden aangepast aan de beschikbare ruimte en materialen. De kaarten bieden suggesties voor aanpassingen.

10. Zijn er specifieke gezondheids- en veiligheidsrichtlijnen waarmee we rekening moeten houden bij het gebruik van de spelkaarten?

 • Antwoord: Ja, we raden altijd aan om de relevante gezondheids- en veiligheidsrichtlijnen te volgen bij het gebruik van de spelkaarten. Zorg voor een veilige en gecontroleerde omgeving tijdens de activiteiten.

11. Worden de spelkaarten regelmatig bijgewerkt met nieuwe spellen en ideeën?

 • Antwoord: Ja, we streven ernaar om onze spelkaarten regelmatig bij te werken met nieuwe spellen en ideeën. Houd onze website en nieuwsbrieven in de gaten voor updates.

12. Zijn de spelkaarten geschikt voor speciale onderwijsbehoeften of inclusief onderwijsprogramma's?

 • Antwoord: Ja, de spelkaarten kunnen worden aangepast voor inclusief onderwijs en speciale onderwijsbehoeften. We bieden suggesties voor differentiatie en aanpassingen.

13. Hoe kan ik contact opnemen voor verdere vragen of ondersteuning?

 • Antwoord: Je kunt contact met ons opnemen via info@moevers.com. Ons klantenserviceteam staat klaar om al je vragen te beantwoorden en ondersteuning te bieden. Neem verder een kijkje op de website om een impressie te krijgen van het aanbod www.moevers.com.